Welkom bij de tofste familie in de reissector

Word jij onze nieuwe collega?

Wie zijn we?

Neckermann goes way back. Al meer dan 40 jaar helpen wij onze klanten bij het boeken van hun droomvakantie. Dankzij ons ruime aanbod met sterke merken en partners kan je bij ons zowel terecht voor strandvakanties, cruises, autovakanties, citytrips, skivakanties als dichtbijvakanties.


Onze missie?

Bij Neckermann is het onze missie om onze klanten een vakantie te bezorgen die boven hun verwachtingen uitstijgt.

What's in it for you?

Happy days

6 extra vakantiedagen om zelf op avontuur te gaan

Happy holidays

Geniet van een extra korting op je persoonlijke vakanties

Opleidingen

Word een expert in jouw vak dankzij onze vele opleidingsmogelijkheden

Bonus

Boost je verkoop en ontvang een mooie bonus of incentive

De drijvende kracht achter Neckermann? Dat zijn zonder twijfel onze medewerkers.

Word jij onze nieuwe collega?

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

VERNIEUWEND

Het vertrouwde merk Neckermann werd in een nieuw kleedje gestoken! We richten ons voortaan uitsluitend op de Belgische markt en werken samen met gerenommeerde partners in de reiswereld die geliefd zijn bij onze klanten. We omschrijven onszelf graag als een start-up met de know-how en bagage van een ervaren speler in de reissector. We proberen in alles wat we doen vernieuwend te zijn met steeds als doel vakanties aan te bieden die de verwachtingen van onze klanten overstijgen. Wil jij ook meeschrijven aan het nieuwe Neckermann verhaal?

VERNIEUWEND

PERSOONLIJKE WARMTE

We hebben het geluk te mogen werken met gepassioneerde medewerkers met een hart voor toerisme. Medewerkers die alles in het werk stellen om onze klanten een onvergetelijke vakantie te bezorgen. We hechten veel belang aan open en eerlijke communicatie. We houden niet van hiërarchieën en dure woorden. Maak je binnenkort ook deel uit van onze Neckermann familie?

PERSOONLIJKE WARMTE

SPEELS & AVONTUURLIJK

Denk je graag out of the box? Heb je vaak wilde ideeën? Wij zijn op zoek naar medewerkers die graag de handen uit de mouwen steken, die meedenken over wat goed gaat en wat beter kan. We luisteren naar jouw ideeën en geven jou de nodige autonomie in jouw job. Word jij één van onze nieuwe ambassadeurs?

SPEELS & AVONTUURLIJK

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van dit online sollicitatieplatform uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?